Aanbod 
Uit je bol – traject

Je weet heel goed wat ze nodig hebben en hoe zij zich voelen, maar daarbij loop je dikwijls aan jezelf voorbij. Maar voor jezelf is dit echt een uitdaging. Jij komt altijd op de laatste plaats.

Je agenda staat bomvol en de to-do lijst wordt steeds langer. Je stelt hoge eisen aan jezelf en doet het liever zelf even dan je grenzen aan te geven.

Het liefst zou je onder een dekentje willen en uren achtereen slapen. Maar zodra je de kans hebt om te slapen lig je wakker. Je piekert, overdenkt en het hele lijstje komt weer voorbij. Je wil dit zo graag doorbreken maar je bent echt even helemaal kwijt hóe.

Geldt dit ook voor jou?

Je ervaart stress, je hoofd zit vol en je kunt niet meer helder denken.

Je reageert je af op partner en kinderen en bent de minst leuke versie van jezelf als je eenmaal thuis bent.

Je slaapt slecht, daardoor ben je eigenlijk altijd moe en hebt geen puf om leuke dingen te doen.

Hoe zou het voor je zijn als…

  • Overzicht, rust en focus terug te hebben? En onnodige gedachten wat beter los te kunnen laten?
  • Tijd te maken voor jezelf, zodat je weer blij bent met jezelf? Dat je weer kunt genieten van de mensen om je heen?
  • Weer energie te hebben voor dingen doen die je blij maken? Je weer lekker kunt slapen en daardoor uitgerust wakker wordt?

 

Ben jij er klaar mee en wil jij het anders? Wil jij rust en ruimte in je hoofd?

Ik kan jou helpen!

Na het Uit je bol – traject…

Ben je veel minder streng voor jezelf en laat veel makkelijker los wat jij niet meer nodig hebt. Je leert weer te luisteren naar je lijf en de signalen die het geeft. Je kunt je weer goed ontspannen en neemt op tijd je rust. Je hebt een opgeruimd gevoel. 

Je komt weer dichter bij jezelf te staan. Je kunt weer genieten van de mensen om je heen en je maakt je niet meer zo druk over dingen die er eigenlijk niet toe doen.

Je slaapt veel beter en je voelt je weer ontspannen en energiek. Daardoor krijg je weer meer zelfvertrouwen en ben je weer wat liever voor jezelf. Je voelt weer ruimte om datgene te doen wat bij jou past.

Wil jij ook rust in je hoofd en meer energie?

Wat houdt een Uit je bol – traject in? 

Als je kiest voor een Uit je bol – traject, dan wil je graag blijvend verandering. De sessies duren langer waardoor jij echt ontspannen en lichter naar huis gaat.
Als je eenmaal een behandeling hebt ontvangen, blijft de werking ongeveer 3 weken ‘doorlopen’. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser.

Binnen 4 maanden maak jij 5 afspraken van 90 minuten.

Ik maak tijdens de behandelingen gebruik oa van een krachtige techniek van de Access Bars.
(Wanneer jij of je lichaam er om vraagt kun je ook de Energetische Facelift of een Bodyproces ontvangen.)

Ik reik jou tools aan die je zelf in kunt zetten om het gewenste resultaat vast te houden.

Investering:

Uit je bol traject; 5 sessies van 90 minuten* €350,-

*inclusief ontvangst en thee

Anderen zeiden na een traject…

“Alsof er een bruistablet in me is gegooid. Ik tintel helemaal! Waarom weet niet iedereen dit? De wereld zou er dan heel anders uit zien!”

Paula

“Ik twijfelde enorm over mijn relatie, was echt niet meer happy. Na een paar sessies heb ik bij mezelf een verandering gemerkt waardoor het weer gezellig is geworden en hem weer heel erg waardeel. We praten weer en ik voel weer contact. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet!” 

Irma

“Ik ben ontroerd. Dit was precies wat ik nodig had. Die stilte, die rust, wat heb ik dat gemist. Ik heb gevoel dat ik nu zelf keuzes heb hoe om te gaan met situaties.”

Daniëlle

“Hoe wordt het nog beter dan dit?”

Veel gestelde vragen…

Wat zijn Access Bars?

Bars…wat zijn het? Misschien denk je aan de chocolade reep of aan een leuke kroeg. Maar dat is niet wat ik hiermee bedoel.
Access Bars is een behandel methodiek die ontwikkeld is door grondlegger Gary Douglas en co-creator Dr. Dain Heer. En is onderdeel van Amerikaanse organisatie Access Consciousness®.

De bars zijn 32 punten op je hoofd die toegang geven naar het bewustzijn.
Door het zacht  aanraken die punten op het hoofd kalmeren de hersengolven en activeer je het zelf genezend vermogen van het lichaam. De energie kan weer stromen, blokkades worden opgeruimd.

Voor wie is een Access Bars traject geschikt?

Als je je herkent in bovenstaande omschrijving dan is een Access Bars – traject zeer zeker iets voor jou. 
Ook is het  voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte, ontspanning, plezier, flow, energie etc. Voor iedereen die vanuit totaal gemak wil leven.
Baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, iedereen kan voordeel hebben bij een behandeling.

Hoe ziet een traject er in de praktijk uit?

Binnen 4 maanden maak je 5 afspraken van 90 minuten.
Voor iedere sessie drinken we thee terwijl jij ruimte krijgt om vragen te stellen en ik jou vertel wat je kunt verwachten.
Tijdens een sessie staat een behandeltafel voor je klaar. Je doet je schoenen uit (neem lekker warme sokken mee!) en je gaat ontspannen liggen onder een dekentje. De behandeling begint met het aanraken van je hoofd, je voeten en je handen.
Daarna zijn er 32 punten op je hoofd die in verschillende combinaties aanraak.
Soms wil je praten, een andere keer wil je liever de stilte ervaren. Het is allemaal goed. Het kan zijn dat jij heel relaxed bent of juist heel wakker. Regelmatig vallen mensen in slaap. Het is heel verschillend wat je voelt; de ene keer ervaar je tintelingen, de andere keer zie je kleuren of ervaar je warmte of kou en weer een andere keer voel je niet veel bijzonders. En alles is goed. Het gaat er niet om wat je voelt, alles is oké. Het doet zijn werk ook als jij niks bijzonders voelt.
Wanneer de behandeling afgelopen krijg je wat te eten en drinken en kun je nog iets delen over je ervaring. Mocht je dit willen, dan geef ik je ook nog wat tips en tools mee die je kunnen helpen in de periode na de Access Bars behandeling

Kan ik ook een losse behandeling krijgen?

Jazeker kan dat. Je hebt dan niet het blijvende effect zoals je bij het traject ervaart.

 1 losse sessie vanaf 15 jaar;
-60 minuten* € 60,-
-90 minuten* €75,-

 

1 losse sessie kinderen t/m 14 jaar  30 minuten* €30,-

*inclusief ontvangst en thee

Hoe lang is het effect van één behandeling?

Als je eenmaal een behandeling hebt ontvangen, blijft de werking ongeveer 3 weken ‘doorlopen’. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact op.