Access Bars Training
 

 

Je ben geïnteresseerd in mensen op persoonlijk/spiritueel vlak en weet van jezelf dat je gevoelig bent en pikt energie op van anderen.

Al een tijdje loop je er mee rond dat je daar iets mee wil gaan doen, maar op de een of andere manier zet je geen stappen. 

Je hebt een duwtje in de rug nodig om uit je comfortzone te stappen, maar telkens vind je een excuus om het uit te stellen. Zo blijf je in een vicieuze cirkel ronddraaien.

Herken jij dit? 

  • Je kent je eigen gevoeligheid en hebt daar soms last van. Als een ander stellig zijn of haar mening geeft vind je het moeilijk om bij jezelf te blijven en laat je je makkelijk uit het veld slaan.
  • Je herkent veel van jezelf in je kind. Die beleeft net als jij alles heel intens en is snel overprikkeld. Het reageert heftig op emoties, trekt zich terug en/of kan zich niet goed concentreren. In de klas is je kind rustig, maar thuis reageert het zich af.
  • Je wil heel graag iets veranderen in je leven, maar weet niet goed waar te beginnen. Je ziet beren op de weg. Je loopt tegen situaties aan waar je geen pasklare oplossing voor kan bedenken.

Wil jij ook graag..

  • Blijvend iets te doorbreken en beter met je sensitiviteit om te kunnen gaan Je zou sterker in je schoenen willen staan en het heft in handen hebben en houden.
  • Je kind helpen om te voorkomen dat het in hetzelfde schuitje komt als jij zelf. Je gunt het dat het lekkerder in zijn of haar vel zit en meer vertrouwt op zichzelf. Een onbezorgd en blij kind!
  • Nu echt tijd voor jezelf in te gaan plannen wat echt bij jou past. Je verlangt ernaar om meer zelfvertrouwen te hebben en zou het fijn vinden om gelijkgestemden te leren kennen.

Ik kan jou dat duwtje in de rug geven!

In 1 dag kan jij de techniek van de Access Bars leren.
Hiermee heb je iets in handen waarmee je je eigen gevoeligheid kunt inzetten in iets positiefs.

Wat houdt een Access Bars training in? 


Iedereen kan leren een Access Bars behandeling te geven. Je leert het in één dag.

  • Je leert waar de 32 Bars punten op het hoofd zitten en hoe je deze kunt combineren.
  • Je maakt kennis met een aantal tools van Access Consciousness die je direct kunt toepassen in je eigen leven. Op momenten dat jij drukte, onrust of toenemende stress ervaart helpen deze tools je om meer plezier en gemak in je leven toe te laten.
  • Je geeft deze dag 2 behandelingen en je ontvangt er 2 van een medecursist.

Je krijgt een officiële Access Consciousness handleiding en een overzichtelijke behandelkaart mee. Zo kun je na de cursus alles nog eens nalezen.

Aan het einde van de dag krijg je een officieel Access Bars® Practitioner certificaat.

Na deze dag mag jij familie, vrienden en/of clienten (betaald of onbetaald) een Access Bars behandeling geven. Je maakt kennis met een aantal tools van de Access Consciousness die je direcht kunt toepassen in je eigen leven. Op momenten van drukte, onrust of toenemende stress in jouw leven zijn deze heel eenvoudig in te zetten. Ze helpen je om meer gemak en plezier in je leven toe te laten.

Je kunt altijd uitwisselen met een mede practitioner.

Wat zou het voor jouw gezin kunnen betekenen als iedereen de drukte en stress kan loslaten? 

Heb jij nog vragen? Stel ze gerust!

 

Jouw investering

€ 380,- voor volwassenen
€ 190,- bij een herhalingsles
€ 190,- voor 16/17 jarigen
Gratis voor kinderen t/m 15 jaar
(één kind per betalende volwassene)

Dit zijn vastgestelde prijzen door Access Consciousness. 

Betalen in termijnen is mogelijk, neem daarvoor contact met mij op.

Na het volgen van de training..

 

Voel jij je rustiger, je hoofd is kalm.
Je staat meer in je eigen kracht, hebt meer zelfvertrouwen en laat meningen van anderen makkelijk van je afglijden.

Slaapt je kind fijner; het piekert minder en is meer in balans. Het voelt zich blijer en heeft meer zelfvertrouwen.

Kom jij tot rust. Je leert nieuwe mensen kennen met wie je mooie gesprekken hebt.

 

Wat deelnemers zeiden na de training:

“Wat een heerlijke dag! Fijne gesprekken, super ontspannen en helemaal opgeruimd weer naar huis. Annemieke brengt het met veel enthousiasme over, zonder zweverig te zijn. Ik kan niet wachten om ermee aan het werk te gaan.”

Jolande

“Ik vind het zo fijn om nu mijn kinderen te kunnen helpen. Even twijfelde ik of ik het wel zou kunnen, maar na een kort gesprekje met Annemieke heb ik gewoon gedaan en zijn reactie was zo fijn. Hij zit nu weer lekker in zijn vel.” 

Sabine

“Dit was precies wat ik nodig had. Zoveel lichter in mijn hoofd en ik heb nu besloten dat te gaan doen wat ik altijd al wilde! Daarnaast heb ik nu ook dat kamertje in huis toegeëigend en de eerste klanten zijn al bij me geweest. Spannend, maar zo leuk!”

Mariëlle

“Alles van het leven komt je toe met gemak, vreugde en glorie!”

Veel gestelde vragen over Access Bars-training…

Wanneer is er weer een training Access Bars?

Vrijdag 14 juni 2024 in Aalten 
Van 9.30 uur tot 17.00 uur. 
Voor drinken, lunch en versnaperingen wordt gezorgd. 

Mocht je bovenstaande momenten niet kunnen, neem dan toch contact met mij op, dan kijken we wat er wel mogelijk is voor jou. 

Wat gebeurt er volgens de wetenschap tijdens een Access bars sessie?

 Het ontvangen van een Access Bars sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam, ten goede. Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van Beta naar Alpha door naar Theta bewegen. Dit is de staat van diepe ontspanning, waardoor er toegang mogelijk is tot gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen. De vermindering van stress heeft een ongelofelijk positief effect hierop. 

Verder laat onderzoek zien, dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars laat nalopen verlicht dat dit effect, zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen. 
In dit filmpje kun je meer zien https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk   (ondertiteling via het tandwieltje)

 

Hoe moet je jezelf aanmelden voor een training?

Zoek contact met mij door een e-mail of Whatsapp bericht te sturen. We maken dan een belafspraak en ik vertel je alles over wat je kunt verwachten.