Losse sessies

 Het is ook mogelijk om een losse sessie in te plannen. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden

Access Bars:

Kinderen; 30 minuten €30,-

60 minuten;  €60,- 

90 minuten €75,-

Energetische Facelift: 

90 minuten: €75,-

Body-proces MTVSS 

90 minuten; €75,- 

Alle tarieven zijn inclusief ontvangst en thee. 

Veel gestelde vragen…

Wat zijn Access Bars?

Bars…wat zijn het? Misschien denk je aan de chocolade reep of aan een leuke kroeg. Maar dat is niet wat ik hiermee bedoel.
Access Bars is een behandel methodiek die ontwikkeld is door grondlegger Gary Douglas en co-creator Dr. Dain Heer. En is onderdeel van Amerikaanse organisatie Access Consciousness®.

De bars zijn 32 punten op je hoofd die toegang geven naar het bewustzijn.
Door het zacht  aanraken die punten op het hoofd kalmeren de hersengolven en activeer je het zelf genezend vermogen van het lichaam. De energie kan weer stromen, blokkades worden opgeruimd.

Voor wie is een Access Bars traject geschikt?

Als je je herkent in bovenstaande omschrijving dan is een Access Bars – traject zeer zeker iets voor jou. 
Ook is het  voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte, ontspanning, plezier, flow, energie etc. Voor iedereen die vanuit totaal gemak wil leven.
Baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, iedereen kan voordeel hebben bij een behandeling.

Hoe ziet een traject er in de praktijk uit?

Binnen 4 maanden maak je 5 afspraken van 90 minuten.
Voor iedere sessie drinken we thee terwijl jij ruimte krijgt om vragen te stellen en ik jou vertel wat je kunt verwachten.
Tijdens een sessie staat een behandeltafel voor je klaar. Je doet je schoenen uit (neem lekker warme sokken mee!) en je gaat ontspannen liggen onder een dekentje. De behandeling begint met het aanraken van je hoofd, je voeten en je handen.
Daarna zijn er 32 punten op je hoofd die in verschillende combinaties aanraak.
Soms wil je praten, een andere keer wil je liever de stilte ervaren. Het is allemaal goed. Het kan zijn dat jij heel relaxed bent of juist heel wakker. Regelmatig vallen mensen in slaap. Het is heel verschillend wat je voelt; de ene keer ervaar je tintelingen, de andere keer zie je kleuren of ervaar je warmte of kou en weer een andere keer voel je niet veel bijzonders. En alles is goed. Het gaat er niet om wat je voelt, alles is oké. Het doet zijn werk ook als jij niks bijzonders voelt.
Wanneer de behandeling afgelopen krijg je wat te eten en drinken en kun je nog iets delen over je ervaring. Mocht je dit willen, dan geef ik je ook nog wat tips en tools mee die je kunnen helpen in de periode na de Access Bars behandeling

Kan ik ook een losse behandeling krijgen?

Jazeker kan dat. Je hebt dan niet het blijvende effect zoals je bij het traject ervaart.

 1 losse sessie vanaf 15 jaar;
-60 minuten* € 60,-
-90 minuten* €75,-

1 losse sessie kinderen t/m 14 jaar  30 minuten* €30,-

*inclusief ontvangst en thee

Hoe lang is het effect van één behandeling?

Als je eenmaal een behandeling hebt ontvangen, blijft de werking ongeveer 3 weken ‘doorlopen’. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser.

Wat is een Energetische Facelift?

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness® waarmee vastgezette energieën welke te maken hebben met veroudering verdwijnen. Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huid.

Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die wij hebben aangenomen als waarheid vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. Is hier iets aan te doen? JA!!!

De Energetische Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is.

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Je zou het dus ook een bodylift kunnen noemen!! Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam.

Wat kan je verwachten van de Energetische Facelift? Allereerst verwacht niks en ervaar wat dit met je doet. Wat we terugkrijgen is dat het gezicht meer straalt, tintelt, verfrist, jonger en er zachter uitziet, en een diepe ontspanning.

Wat is het bodyproces MTVSS?

MTVSS is een ontspannende, weldadige en energetische behandeling waarbij ik mijn handen op specifieke plekken op je lichaam leg. Hierdoor gaan er veel verschillende energieën stromen, die veranderingen in het lichaam teweeg kunnen brengen. Deze behandeling zorgt voor een versterking van het immuunsysteem, maar helpt ook bij oa. veranderingen in het hormonale systeem, menstruatieklachten, gewrichtsklachten, meer gemak tijdens lichamelijke inspanning en het oplossen van problemen met het verteringssysteem. MTVSS kan ingezet worden wanneer het lichaam een vorm van disfunctie laat zien. Het is een zachte vorm van aanraken, waarbij het lichaam heel diep ontspant en het creëert een gevoel van ruimte en rust. 

Kunnen behandelingen ook vergoed worden?

Het kan niet vergoed worden vanuit de ziektekostenverzekering. Wellicht wil je werkgever een vergoeding geven? Er zijn steeds meer bedrijven die hier een bijdrage aan willen geven. ‘Wat is er nog meer mogelijk?’

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact op.